7/21/2011

Latihan oh industri~

salam 1Bugis~

yeah~lama x berbelog
mebi kepada gadis2 yag nak update ttg kemachoan aku, well,
aku SIHAT..



ini saya.. kacak bukan~!


post kali ni bukan nak cerita pasal kekacakan aku..
tetapi nak cerita 10 minggu yag amat bermakna
mengajar aku erti engineer sebenar(engineer yg kacak)my team dan juga kawan2

saya bersama The Calamaro


eh?

kemenangan..syukur kepada Allah SWT


walaupun aku x buat LI kat luar industri
walaupon aku x up-to-date ngan industri mcm kawan2 aku,
tapi aku seronot(sampai tanned2 aku)
banyak bende aku dapat
  • ilmu
  • pengalaman
  • KAWAN baru
aku buat praktikal buat satu keta
ada la pertandingan ni kan
perodua eco-challenge2011 nama dia
neways it was a tremendous damn great experience
aku semakin menjadi dewasa
semenjak dua menjak ni
aku jarang lagi bergejolak dengan emosi sendiri

Hidup aku menjadi hepi (hepi2 bugis)
kerana aku ada 1 tahun lagi utk belajar
pastu akan kIlija
pastu akan ...........hehehe (*isi tempat kosong)

so ingatlah kawan2
dirimu begitu berharga
bukan berharga RM15,000
tetapi paling comel


p/s: saya rindu rumah..T_T (xde kaitan ngan post ni)

3 comments:

  1. apipah: **terharu T_T

    parahin: ko mesti bangge kan dapat kawan yg kacak cam aku ni

    ReplyDelete